Ολική Αποκατάσταση Στόματος

Εκτεταμένη Απώλεια Οδοντικής Ουσίας

Ο 62χρονος αυτός ασθενής προσήλθε στο ιατρείο με προβλήματα κατά την μάσηση λόγω των σοβαρών αποτριβών που είχε στα άνω και κάτω δόντια.

Οι αποτριβές αυτές αποδόθηκαν σε βρουξισμό (τρίξιμο των δοντιών μεταξύ τους).

Η άνω γνάθος του αποκαταστάθηκε με ειδικά σχεδιασμένη επένθετη οδοντοστοιχία ενώ τα εναπομείνοντα κάτω δόντια αποκαταστάθηκαν με ενδοδοντικές θεραπειίες (απονευρώσεις), άξονες και μεταλλοκεραμικές στεφάνες.

Αποκαθιστώντας την Αισθητική του Χαμόγελου

Η 41χρονη αυτή ασθενής ηταν δυσαρεστημένη με την όψη των άνω δοντιών της.

Το μεταλλικό όριο των παλιών μεταλλοκεραμικών στεφανών ήταν εμφανές και το χρώμα της παλαιάς πορσελάνης ήταν αρκετά κίτρινο.

Η νέα μεταλλοκεραμική γέφυρα που κατασκευάστηκε, αποκατέστησε την αισθητική ισορροπία του χαμόγελου και επανέφερε την αυτοπεποίθηση της ασθενούς.

Ολική Αναδόμηση Χαμόγελου με την Χρήση Συνδιασμού Μεταλλοκεραμικών Στεφανών και Λεύκανσης

Ο 50χρονος αυτός ασθενής προσήλθε στο ιατρείο παραπονούμενος για το χρώμα και το σχήμα των άνω προσθίων δοντιών του καθώς και για το χρώμα των κάτω προσθίων δοντιών του.

Μετά από ένα βαθύ καθαρισμό των δοντιών, αποφασίστηκε να αποκατασταθούν τα άνω δόντια με νέες μεταλλοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες για σωστή απόδοση χρώματος και σχήματος.

Το χρώμα των κάτω δοντιών επανήλθε μετά απο 3 συνεδρίες λεύκανσης στο ιατρείο.

Αποκατάσταση Μιας Βαρειά Φθαρμένης Οδοντοφυίας

Η ασθενής της φωτογραφίας (65 ετών) προσήλθε στο ιατρείο παραπονούμενη για δυσκολία στη μάσηση. Ηταν επίσης δυσαρεστημένη με την όψη που είχαν τα φυσικά της δόντια.

Είχε επί χρόνια παραμελήσει την στοματική της υγεία με αποτέλεσμα πολλαπλές εξαγωγές των πίσω δοντιών της και φθορά των μπροστινών.

Το στόμα της αποκαταστάθηκε με μεταλλοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες στα άνω δόντια και στα κάτω πρόσθια, ενώ στην κάτω γνάθο τοποθετήθηκε επίσης μια μερική οδοντοστοιχεία με άγκιστρα.

Μετά το πέρας της θεραπείας, η όψη του στόματος είχε βελτιωθεί δραματικά και η ίδια ανέφερε οτι πλέον μπορούσε να μασήσει όλες τις τροφές χωρίς περιορισμούς.

Δευτ - Παρασκευή 09.00 - 21.00